حضور آریا پلیمر پیشگام در هفدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی
مشتاق دیدارتان در هفدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی هستیم.
شرکت دانش بنیان آریا پلیمر پیشگام تولید کننده سازگار کننده های مالئیکه، چسب های بین لایه ای، مستربچ های افزودنی و نانو افزودنی ها
مکان برگزاری: هتل عباسی اصفهان
تاریخ برگزاری: 20 و 21 اردیبهشت 1402
ساعت برگزاری: ساعت 8 الی 18
جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی
جشنواره فن آفرینی شیخبهایی با هدف ترویج و توسعه فرهنگ خلاقیت، نوآوری و فن آفرینی و شناسائی و تشویق ایرانیان فنآفرین سراسر جهان، اردیبهشت هر سال همزمان با سالروز بزرگداشت «شیخبهایی» در اصفهان برگزار میگردد. از آنجا که شیخبهاءالدین محمد عاملی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشاء خدمات ارزشمند علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بوده است، به پاس ارج نهادن به این عالم فرزانه و زنده نگه داشتن یاد او این جشنواره به نام «جشنواره فن آفرینی شیخبهایی» نامیده شده است.
اهداف جشنواره
– ترویج و توسعه خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی مبتنی بر فناوری به ویژه فناوری های نوین؛
– شناسائی و تشویق فنآفرینان برتر؛
– توسعه اقتصاد دانش بنیان از طریق توسعه بخش خصوصی فن آفرین؛
– شناخت و تقدیر از برترین های عرصه فن آفرینی در جهت توسعه شرکت های دانش بنیان؛
– بسترسازی به منظور نهادینه کردن پژوهش های مورد نیاز جامعه؛
– ترویج کسب و کار دانش محور در بخش غیردولتی؛
– ایجاد فضای تعامل و همکاری بین فعالان عرصه های مختلف فن آفرینی؛
– ترویج کسب و کار دانش محور در بخش غیردولتی
معرفی جشنواره
جشنواره کلیه زمینههای فن آفرینی اعم از فنی و مهندسی، پزشکی و بهداشت، علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی، فرهنگ و هنر، خدمات و … را در بر میگیرد و به گروه یا تخصص خاصی محدود نمیگردد. برای شرکت در این جشنواره هیچ محدودیت سنی، جنسیتی یا تحصیلی وجود ندارد. محدوده جغرافیایی این جشنواره به کشورمان محدود نبوده و ایرانیان فنآفرین مقیم خارج که بعضاً موفقیتهای بزرگی نیز در این راه کسب نمودهاند به جشنواره دعوت شده و در بخشهای مختلف آن شرکت داده میشوند. این جشنواره در دو بخش مسابقهای و غیرمسابقهای برگزار شده که بخش مسابقهای شامل شناسایی برترین فنآفرینان، برترین طراحان کسب و کار و برترین حامیان فنآفرین و بخش غیرمسابقهای شامل نمایشگاه، بورس ایده و سمینارهای آموزشی میباشد.
طراحان کسب و کار
این بخش از جشنواره با هدف شناسایی و معرفی برترین طرح ها و یا ایده های قابل تجاری سازی برگزار می شود.
شرکت کنندگان در این بخش لازم است با در نظر گرفتن معیارهای تعیین شده، ایده و یا طرح ارایه شده خود را بر روی توسعه یک محصول/ خدمت مبتکرانه (Innovative) متمرکز نمایند که دارای فناوری برتر و یا کاربرد بدیعی از فناوری موجود است.
طرح کسب و کار :(Business Plan) توصیفی است از تجاری سازی محصول / خدماتی فناورانه که حاوی بررسی و تحلیل دقیقی از تولیدات/ خدمات یک شرکت، بازار و مشتریان، رقبا، منابع انسانی، استراتژی سرمایه گذاری و… است.
طراحان کسب و کار: شخصیت های حقیقی یا حقوقی که دارای ایدهای نو مبتنی بر فناوری جهت راه اندازی کسب و کاری جدید هستند و طرح کسب و کار مربوطه را تدوین کرده اند و یا بر اساس یک طرح کسب و کار دقیق و مناسب بنای آفرینش کار، رشد یک کسب و کار و تولید یک کالا یا عرضه خدمتی جدید را دارند.
فن آفرینان
فن آفرین: فن آفرین (Technopreneur) فردی است که ایده و فکر جدید مبتنی بر فناوری را از طریق ایجاد یک کسب و کار، یا فروش فناوری توأم با مخاطره) مادی یا معنوی) به صورت محصول یا خدمت جدید به بازار ارایه می کند.
از مهمترین بخش های مسابقه ای جشنواره، بخش فن آفرینان است که با هدف شناسایی و معرفی فن آفرینان برتر ملی برگزار می شود. برگزیدگان این بخش به عنوان فن آفرین نخبه مورد تشویق بنیاد ملی نخبگان نیز قرار می گیرند.
شرکت هایی می توانند در این بخش از جشنواره حضور پیدا کنند که سه شرط اصلی تولید محصول، تجاری سازی )عرضه به بازار( و سهام بخش خصوصی حداقل به میزان ۵۱ % را داشته باشند. به منظور برقراری شرایط داوری عادلانه، داوری در سه بخش: شرکتهای نوپا، شرکتهای در حال رشد و شرکتهای رشد یافته به صورت مجزا انجام می شود که تشخیص این دسته بندی بر عهده ی اعضای کارگروه فن آفرینان است.
بخش تداوم فن آفرینی : آن گروه از شرکت کنندگان که در دوره های قبلی جشنواره موفق به دریافت تندیس زرین یا لوح زرین جشنواره شده اند می توانند برای دریافت لوح تداوم فن آفرینی نامزد شوند.
بخش فن آفرینی در حوزه علوم انسانی : بخش جدید دیگری از جشنواره، بخش تقدیر از فن آفرینانی است که نوآوری، فناوری و توان اجرایی خود را بر مبنای علوم انسانی و هنر قرار داده اند. جایزه این بخش به شرکت یا موسسه ای اهدا می شود که ایده خود را بر مبنای یکی از شاخه های علوم انسانی استوار کرده باشد و از آن ایده ثروت خلق کرده باشد. در این مورد دقت فرمایید که فناوری مبنای واحد فن آفرین باید یکی از رشته های علوم انسانی باشد. کسب و کارهایی که بر اساس سایر فناوری ها ایجاد شده اند و از علوم انسانی هم در توسعه آن استفاده شده است نظیر تولید انیمیشن، تولید محتوای تلفنهای همراه و … مشمول این تعریف نمی شوند. ولی شرکتی که برای اولین بار به عنوان مثال بر اساس “منحنی عمر سازمان” خدمات یا محصولاتی را به بازار عرضه می کند مصداق این بخش قرار می گیرد.
سرمایه گذاران کارآفرین
سرمایه گذاران کارآفرین: افراد حقیقی یا حقوقی هستند که در شرکت های نوپا یا در حال رشد با انجام سرمایه گذاری مشارکت می نمایند.
نحوه حمایت از برگزیدگان جشنواره
برگزیدگان شرکت های نوپا، درحال رشد و رشدیافته در بخش فن آفرینان، در صورت تایید بنیاد ملی نخبگان از تسهیلات زیر بهره مند می شوند.
نفرات اول : مبلغ ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (سیصد میلیون ریال) پژوهانه بلاعوض و تا سقف ۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (سه میلیارد ریال) تسهیلات وام قرض الحسنه
نفرات دوم : مبلغ ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (یکصد و پنجاه میلیون ریال) پژوهانه بلاعوض و تا سقف ۱.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (یک میلیارد و پانصد میلیون ریال) تسهیلات وام قرض الحسنه
نفرات سوم : مبلغ ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال (یکصد میلیون ریال) پژوهانه بلاعوض و ۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (یک میلیارد ریال) تسهیلات وام قرض الحسنه
وب سایت جشنواره: www.shtf.ir