پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری به تعویق افتاد
به گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران، نظر به نگرانی های جدی در خصوص ویروس کرونا، انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران ، پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری در تاریخ ۶ و ۷ اسفند ماه را جهت حفظ سلامت مدعوین، حاضران و شرکت های متعدد همراه و همکار این رویداد لغو و تاریخ دیگری موکول شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران، نظر به نگرانی های جدی در خصوص ویروس کرونا، انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران ، پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری در تاریخ ۶ و ۷ اسفند ماه را جهت حفظ سلامت مدعوین، حاضران و شرکت های متعدد همراه و همکار این رویداد لغو و به تاریخ دیگری موکول شد.
تاریخ جدید متعاقبا اعلام میگردد. در حال حاضر تاریخ ۲۶ و ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ به عنوان تاریخ برگزاری به مشارکت کنندگان اعلام گردیده است.
امید است در فروردین ماه با رهایی از نگرانی های موجود، شاهد برگزاری رویدادی با شکوه باشیم.
منبع: وب سایت پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری